Juwelen

Ontdek onze juwelenmerken.

MESSIKA

Door haar passie voor diamanten heeft Valérie Messika haar roeping gevonden: creëren.

In 2005 richt zij Messika op en brengt zij een nieuw juwelendesign tot leven waarin haar personaliteit als ontwerpster, haar jeugdigheid en haar razendsnelle levensstijl tot uiting komen. Haar visie inspireert elk collectiestuk. Bij haar juwelen- en fijne juwelen-creaties besteedt Valérie Messika opmerkelijke aandacht aan het zetten, de slijpwijze van edelstenen en de lichtheid die de basis vormen voor haar design. Elk juweel is door een sterk staaltje techniek gekenmerkt en is een bron van onuitputtelijke ideeën en vormen.

WWW.MESSIKA.COM

DINH VAN

De vrije geest van juwelen creëren.

Iconoclast op vlak van inspiratie, het huis Dinh Van heeft zich een aparte plek veroverd binnen het juweliersvak. Doordrenkt van de designwereld en diens stromingen heeft het huis Dinh Van een eigen taal gecreëerd, tijdloos en zuiver. De laatste halve eeuw is de wereld veranderd, maar de juwelen van Dinh Van blijven perfect eigentijds.

2015 : Dinh Van viert haar 50 jaar vrije geest !

WWW.DINHVAN.COM

FRED PARIS

HET ARGENTIJNSE LICHT

Fred Samuel, een avonturier en liefhebber van edelstenen en parels reisde zijn leven lang de wereld rond met als doel de vrouw mooier te maken. De lichtschakeringen, de alomtegenwoordige zee en het joviale temperament van Zuid-Amerika uit Fred Samuels kindheid in Argentinië zullen hem voor altijd bijblijven en vormen de drijvende kracht voor zijn inspiratie. Ondergedompeld in het drukke Parijse leven van de jaren 30, haalt hij zijn creativiteit in artistieke kringen en deelt hij zijn hele leven lang zijn passie voor juwelen met de iconische persoonlijkheden van de 20ste eeuw. In de jaren 50 ontdekt Fred Samuel de uniciteit van edelstenen en kleurdiamanten en wordt hij de eerste juwelier van de prinsen van het Midden-Oosten. Als fervente sportbeoefenaar beïnvloedt sport ook zijn creaties zoals de Force 10 collectie aantoont. 

Vandaag de dag koestert het Huis Fred deze oneindige liefde voor edelstenen, parels en het licht van de zon dat doorheen de collecties schijnt.

WWW.FRED.COM

ONE MORE

Wat ook uw lievelingsjuweel mag zijn, de rode draad doorheen de One More collectie is het oog voor detail, het fijne werk en het exclusieve gebruik van hoogwaardige edelstenen.

One More is ontstaan uit het idee dat een juweel een ander facet toont van zichzelf als het geassocieerd wordt met een ander juweel. Zo wordt de eigenares de ontwerpster van haar eigen unieke collectie.
Een 100% Belgisch merk!

WWW.ONE-MORE.BE

GINETTE NY

Een merk gewijd aan vrouwen met karakter, bewust van hun eigenheid en hun macht. Vanaf de oorsprong van het moderne juwelenconcept streeft Ginette NY ernaar om vrouwen dagelijkse luxe aan te bieden, een gouden huidjuweel, eigentijds en tijdloos.

Een new vintage inspiratie, een unieke DNA in het universum van hedendaagse juwelen.

WWW.GINETTE-NY.COM

DUO TROUWRINGEN

TWEE HONDERD JAAR PASSIE VOOR JUWELEN.

De Duo trouwringen versmelten tweehonderd jaar vakmanschap met de modernste technieken. Het resultaat is een prachtige herinnering aan uw mooiste dag.

De productie van de trouwringen gebeurt volledig in Kortrijk. De trouwringen zijn beschikbaar in verschillende legeringen, afhankelijk van de gewenste goudkleur en prijsklasse. Ze doorlopen hetzelfde kwalitatieve productieproces. Onze witgoudlegeringen voldoen aan de Europese normen voor nikkelallergie.
Beschikbaar in 18 ct., 14 ct. of 9 ct., volgens uw budget!

WWW.DUO-TROUWRINGEN.COM

GERSTNER TROUWRINGEN

LIEFDE EN TROUW

Reeds zes generaties schrijft familie Gerstner geschiedenis met juwelen en trouwringen.

In de loop van de 150-jarige geschiedenis werden meer dan 10 miljoen "ringen voor het leven" in de ateliers vervaardigd om overal ter wereld gelukkige huwelijken te begeleiden.

FR.GERSTNER-TRAURINGE.DE

LANGOHR COLLECTIE

Het hoofdidee van juwelenhuis Langohr is om juwelen te creëren die tegemoet komen aan de wensen van de moderne vrouw, die haar persoonlijkheid weerspiegelen en haar de hele dag begeleiden in haar actief leven.

Om dit te kunnen realiseren staat een team van professionals klaar (edelsteendeskundigen, juweelwerkers en juweelzetters) die elke dag in onze ateliers aan de slag gaan en hun ambachtelijke knowhow verbinden met de modernste productietechnieken.