UURWERKEN

Ontdek onze topmerken in horlogerie!

OMEGA

HET MATERIAAL MAAKT HET VERSCHIL

OMEGA's creatieve omgang met materialen en de creatie van nieuwe legeringen verbetert de esthetische aantrekkingskracht van onze uurwerken, alsook hun kwaliteit. Het innoverend gebruik van keramiek, silicium en edelmetalen is een essentieel onderdeel van onze geschiedenis.
Innovatieve horlogerie vormt de hoeksteen van de OMEGA erfenis, maar wordt ook geïnspireerd door de tijdwaarneming in de sport, onze betrokkenheid bij de verovering van de ruimte, ons engagement voor humanitaire organisaties en natuurlijk niet te vergeten onze steun aan de meest favoriete spion ter wereld.

WWW.OMEGAWATCHES.COM

TAG HEUER

Over TAG Heuer

TAG Heuer, c’est la marque suisse à l’avant-garde horlogère suisse depuis 1860. Depuis, TAG Heuer repousse toujours plus loin les limites pour inventer des montres pour ceux qui aiment défier les conventions. Ce savoir-faire technique a été mis très tôt au service de la maîtrise du temps avec une extrême précision notamment dans la création de chronographes exceptionnels.
Sous l’impulsion de Jean-Claude Biver, CEO de TAG Heuer et Président de la Division Montres du Groupe LVMH, les nouveaux modèles – y compris la montre connectée - révèlent un nouveau dynamisme : des développements et des délais de livraison plus rapides, et un environnement transformé. TAG Heuer est actuellement la seule marque horlogère au monde capable de communiquer dans les quatre univers : Art, Lifestyle, Sport et Héritage.
Notre slogan #DontCrackUnderPressure est bien plus qu’une simple affirmation : c’est un état d’esprit.

WWW.TAGHEUER.COM

HERMES

Hermès crée des objets

Des objets que les mains des artisans fa­çonnent pour les rendre complices de ceux qui les portent. Issus d’un savoir-faire exigeant, ils ont la légèreté de l’inattendu et font du quotidien leur espace de jeu. Le temps, chez Hermès, est aussi un objet. Plutôt que de le mesurer, séquencer, contrôler, la maison ose un autre temps, destiné à susciter des émotions et créer des espaces de fantaisie.

WWW.HERMES.COM

BAUME ET MERCIER

ZWITSERSE EXCELLENTIE IN HORLOGES

Baume & Mercier probeert altijd een indruk te maken op zijn tijdperk. De oprichters, Louis-Victor en Céstelin Baume, waren erg loyaal aan hun motto « accepteer alleen perfectie, maak alleen horloges van de hoogste kwaliteit ». Zij hebben een heel precies idee gegeven van wat de creaties van deze horlogemakerij moesten zijn, die in 1830 opgericht werd en nu één van de oudste merken van Zwitserland is.

Vandaag de dag streeft het bedrijf er nog steeds naar om zijn klanten horloges aan te bieden die 180 jaar traditie in de horlogemakerij waardig zijn door de waarden van het excellente vakmanschap te bewaren die de verwachtingen van haar klanten van oudsher vervullen.

WWW.BAUME-ET-MERCIER.BE

LONGINES

Duik in het universum van Longines...

...en ontdek de waarden en de filosofie van het merk met de gevleugelde zandloper, hun talrijke projecten en evenementen alsook de sterren over de hele wereld die het merk vertegenwoordigen. Het Zwitsers horlogemerk steunt wereldwijd tal van sportevenementen en werd een echt symbool voor passie en het streven naar perfectie.

WWW.LONGINES.COM

FREDERIQUE CONSTANT

DESIGN - INNOVATIE - PASSIE - KWALITEIT

Ieder Frédérique Constant horloge is met de hand gemonteerd en ieder horloge wordt gecheckt en gecontroleerd gedurende meerdere weken alvorens op de markt gebracht te worden om zo een optimale kwaliteit te verzekeren.  Geen enkele concessie doen met betrekking tot kwaliteit is een absolute prioriteit voor het horlogemerk.

Frédérique Constant innoveert voortdurend en investeert stevig in de horloge-technologie om het allerbeste aan haar uurwerken toe te voegen.

WWW.FREDERIQUECONSTANT.COM

HAMILTON

Het filmmerk.

Al meer dan zestig jaar worden de unieke horloges van Hamilton in meer dan 400 Hollywood blockbusters gebruikt. De opvallende vormen, toegepaste materialen en de unieke ontwerpen zorgen ervoor dat de horloges van Hamilton rollen kregen en krijgen in de meest uiteenlopende genres van films. Van actiefilms zoals DIE HARD, OCEAN'S ELEVEN, THE RYAN INITIATIVE, sciencefiction films zoals INTERSTELLAR, MEN IN BLACK, INDEPENDENCE DAY, 2001: A SPACE ODYSSEY, SPIDER-MAN II, komedie klassiekers zoals YOU'VE GOT MAIL, HAIRSPRAY, LEGALLY BLONDE, NUTTY PROFESSOR II: THE KLUMPS, BLUE HAWAII tot dramafilms als A BEAUTIFUL MIND of THE GOOD GERMAN.

WWW.HAMILTONWATCH.COM

TISSOT

Innovators by Tradition.

De firma Tissot die in het midden van de 19e eeuw opgericht werd in het stadje Le Locle, één van de bakermatten van de Zwitserse uurwerkindustrie, geniet zowel van een rijke als fascinerende erfenis. 'Swissness' als sleutelwaarde van Tissot belichaamt het merk. Het plusteken in het logo symboliseert de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid waar de Tissot-horlogemakers al sinds 1853 voor staan. De modellen worden vandaag in meer dan 160 landen ter wereld verkocht, maar Tissot wenst vooral trouw te blijven aan het stadje Le Locle in de Zwitserse Jura. Door hun speciale materialen, hun geavanceerde functionaliteiten en hun verzorgde ontwerp worden Tissot horloges toegankelijk en onderscheiden ze zich door hun elegantie en hun hoge nauwkeurigheid.

WWW.TISSOTWATCHES.COM

BALMAIN

Pierre Balmain - Het Merk

Pierre Balmain was één van de meest opvallende personen uit de Haute Couture in Parijs. Hij heeft uitzonderlijke vrouwen gekleed die hun tijdperk gekenmerkt hebben, of het nu ging om koninginnen of prinsessen, filmsterren of theatersterren... Door zijn kunst heeft hij ertoe bijgedragen om het idee van "luxe à la française" wereldwijd te verspreiden.

WToen het merk in 1987 de zeer delicate taak op zich nam om Balmain-horloges te gaan ontwerpen en fabriceren, stond het dan ook vast dat het ontwerp van de horloges moest draaien om de "elegantie" en het beroemde "arabesk" motief. Alleen op deze manier kon het horlogemerk de prestigieuze naam van Pierre Balmain alle eer aan doen.  
Ook nu nog, zoveel jaren later, vinden we de arabeske wijzerplaten terug op talrijke horloges uit de Balmain-collectie.

WWW.BALMAINWATCHES.COM

KUBIK

De unieke watchwinder wordt aanbevolen en gekozen door de meest toonaangevende Zwitserse horlogemerken.

SwissKubiK innoveert dankzij de nieuwe horlogewinder voor automatische horloges ontworpen en geproduceerd in Genève. Dit nieuwe Zwitserse merk zet haar kennis en ervaring ter beschikking van kwaliteitsvolle horlogemakers met de oprichting van dit accessoire dat zeer binnenkort essentieel voor iedere kenner van het mechanische horloge zal worden.

Een meer dan 25 jaar lange immersie in de wereld van de Zwitserse horlogerie heeft de ervaring en de passie van een man vorm gegeven. Met het grootste respect voor het werk van de beste horlogemakers van het land lanceerde Philippe Subilia, de stichter van SwissKubiK SA, in de loop van 2007 het paradepaardje en het gelijknamig merk SwissKubiK. Deze houding en filosofie zijn essentieel om de SwissKubiK en het avontuur dat aan de grondslag ligt van zijn creatie te begrijpen.

WWW.SWISSKUBIK.COM